Állateledel webáruház kezdőknek

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon ritkán adok házi kosztot a kutyámnak. Ennek nagyon egyszerű okai vannak, ketten lakunk a húgommal egy lakásban. És mit eszik két csaj nagyrészt? Persze, hogy salátát. Ugyan az én drága Toklász kutyám szeretetből szinte bármit megeszik, amit odaadok neki – még azt is, ahol lerí az pofijáról, hogy ezt ab ovo meg se szagolta volna – én azért mégse akarom olyasmivel etetni, ami nem tesz neki jót. Úgyhogy én meg a hugi már szinte minden kutyatáp, szárazeledel, kutyaszalámi és egyéb cuccon túl vagyunk. Végre kisakkoztuk laza két év alatt, mit szeret a mi kutyánk – ha sétáltatni kell reggel, bezzeg rögtön az én kutyám.. Úgyhogy ha lenne egy óriási raktárhelységem én berendelném egy állateledel webáruház teljes készletét és onnan vennék elő újabb és újabb konzerveket minden reggel. De mivel nincs még saját állateledel webáruház raktáram, azért pár hetente elzarándokolunk a boltba. Most kezdek rájönni, hogy ez nem épp célravezető.

dog-847048_960_720

Hogy lettem állateledel webáruház párti?

Azért azt meg kell valljam, én az elején nem szerettem az állateledel webáruház gondolatát. Mert nincs a kezemben, nem tudom megnézni. De igazából mit is kéne nézni rajta? A zacskót? Hát azt akár itthonról is meg tudom nézni neten. Ne tudjátok meg, mennyi időm és energiám van különböző kutyatáp árérték arányok feltérképezésében, sőt, a régi gépemen van egy kutyakaja összetevő összehasonlító táblázatom. Csak kicsit vagyok tökéletesség mániás. Szóval az állateledel webáruház előtti időszakunkban ez úgy nézett kis, hogy két-három hetente elzarándokoltunk egy nagyobb állatkereskedéshez. Ott aztán vagy volt, amit szerettem volna, vagy nem. Ha volt, elhoztuk mind, amit lehetett. Persze kézben és gyalog. Húzta a vállam, vágta a kezem, leizzadtam, minden bajom volt. Aztán betörtek hazánkba is a franchise üzletek. Azoknak volt állateledel webáruház oldaluk is, de attól még mi hűségesen boltba jártunk – immár kocsival. Mert ezeknek a nagyoknak van parkolója. Meg azért is, mert az milyen poén, ha a kutyáddal mész a kutyádnak vásárolni. Na, ez valóban egy szép romantikus gondolat, de annyira mégse. Mert az én drága Toklászom nagyon technika ellenes. Ahol fotocella van és márványpadló, oda ő nem akar bemenni. Amint meghallja a saját lépteinek a hangját, a farka befele kunkorodik a két lába közé és olyan anyátlan nyomorultul tud nézni, hogy idegen már azt hiszik, villanypásztorral nevelem otthon. Szóval erről egy idő után leszoktam.

Állateledel webáruház lájk

Amikor ezt a folytonos Kanossza járást meguntuk, akkor tolta elém egy nap húgom az egyik állateledel nagyker oldalát, hogy akkor most kicsit ezt böngésszem, éljem ki a perfekcionizmusomat és aztán majd szóljak, ha őt is érinti valami. (Egyébként szóltam is neki, amikor fizetni kellett.) Az első, amit megállapítottam, hiszen hosszasan böngésztem anno az árakat, hogy itt bizony lenne olyan termék, amit gazdaságosabb netről beszerezni. A másik, ami viszonylag hamar szemet szúrt, hogy a Petnet állateledel webáruház kínálatát úgy tudom átmazsolázni, hogy közben pizsiben ülök a kávémat szürcsölgetve. Ezt a kényelmi szempontot nehéz lenne elhanyagolnom, mert baromi kényelmes dolog. Ahelyett, hogy az üzletben két sor között ácsorogva irodalmazom a zacskók apró betűs részeit fertály órán keresztül, most itthon szép nyugiban megcsinálhatom. Ezt mondjuk jó lett volna egy évvel ezelőtt realizálni, de most már mindegy. Ami pedig még inkább bejött az állateledel webáruház szolgáltatásai közt a házhozszállítás. Sőt, bizonyos állateledel webáruház honlapok ezt ingyen teszik. Mondjuk ott általában kicsit magasabb az ár, de megéri. Most ahelyett, hogy eltöltök negyvenöt percet azzal, hogy kiautózunk egy franchise üzletbe, bezsákolom a fél kínálatot és hazavezetek, negyed óra alatt összekattintgatom Toklászkám fél havi menüjét. Mondjuk, abban nem vagyok biztos, hogy kutyajátékot vagy pórázt vennék-e állateledel webáruház oldaláról. Nyilván nem ez a fő profil, a nevében is benne van, de láttam, hogy kapható ez is. Kivételesen ezzel úgy vagyok, hogy jó lenne azért felpróbáltatni, mielőtt elviszem. Bár, ha elég jó az ára, miért ne?

running-dog-662783_640

Állateledel webáruház lustáknak

Sokszor mondják, hogy az online vásárlás a kényelmeseknek való, de ezzel most vitatkoznék. Mert az, aki túl alapos, ugyanúgy jól jár egy olyan állateledel webáruház oldallal, ahogy sokkal nagyobb a kínálat, mint egy helyi boltban. Minden őt érdeklő információt lenyomozhat otthon ülve. Ha meg mégis marad valami hézag, akkor telefonálhat, vagy uram boccsá, mégis csak elmehet a boltba. De már ekkor is sokkal felkészültebben megy és jóval kevesebb időt fog ott eltölteni. Ráadásul szinte mindennel lehet fizetni. Ezt mondjuk én már a nagy láncolatoknál is elvártam, de mindenképpen jó tudni. De a legjobb az egészben, hogy amióta rászoktam az állateledel webáruház vásárlásra, azt az időt a kutyámmal tudom tölteni akár. Jó, tudom, az, hogy én húsz percig klikkelgetek, neki nem nagy élvezet. De annál nagyobb élvezet, mint amikor szét stresszel a szerencsétlen a kövön, meg aztán nyomorog hazafelé egy kocsiban. A megspórolt időt meg már tényleg olyan mód tudom vele tölteni, ahogy igazán élvezi: séta!

The following two tabs change content below.

AdamDesign

Latest posts by AdamDesign (see all)