Irán utazás

Szeretek utazni. Ezért is mentem el egy utazási irodához dolgozni jó sok évvel ezelőtt, azonban egy idő után eluntam magam , mert nem éreztem semminemű motivációt, hogy többet adjak a cégnek. Nem voltak extra dolgok Irán utazás vagy bármi, ami ehhez fogható. Ezért úgy döntöttem, hogy maradok a kaptafánál, de keresni fogom azokat a kalandos utakat, amikkel más emberek részére tudok különlegességeket nyújtani.

Irán utazás magányosoknak

Amikor eljöttem a régi munkahelyemről, akkor kimentem két évet dolgozni Londonba, ott találkoztam azzal a céggel, amelyiknek végre megnyílt a hazai aloldala, így most már Magyarországról is elérhetővé válnak az olyan utak, mint például az Irán utazás és társai. Ezek az utak véleményem szerint nem annyira családosoknak vannak kitalálva, hogy miért arról a későbbiekben fogok írni.

Irán utazás költségei

Kint Londonban ennek az irodának dolgoztam egy fél évet, annak érdekében, hogy minél többet megtudjak az Irán utazás ügyeiről és, hogy beleáshassam magam az egzotikus utazások birodalmába. Ehhez nagyon nagy segítségemre volt az iroda tulajdonosa, akivel el is tudtam utazni két különleges desztinációba. Az egyik egy Irán utazás volt, a másik pedig egy kubai út volt.

Így tanultam meg rengeteget ezekről az utakról és arról, hogy ezek nem egyszerűen nyaralások, hanem kulturális csemegék, amelyek során olyan fantasztikus kalandokban lehet részünk, mint sosem látott és hallott épületek, ritka állatok megtekintése vagy az Irán utazás során tett ritka etnikumok meglátogatása és velük való ismerkedés.

Amikor hazatértem úgy döntöttem, hogy ezzel fogok továbbra is foglalkozni és végig fogom járni ennek az irodának az összes útját és el fogok menni majd még egyszer az Irán utazás csodás programjára, mert múltkor úgy éreztem hiányérzetem volt amikor hazatértem még Londonban. Ezért felvettem a kapcsolatot az irodával, beszélgettem a tulajdonossal és azt mondta, hogy természetesen kedvezményesen mehetek az utakra, bárhova is választom ki. Az az oldal, amely most már magyarul is elérhető rengeteg különleges utakat lehet találni.

Az oldal a kulonlegesuticelok.com címen található, és el kell, hogy áruljam, hogy a mindenkori kedvencem a kubai és az eritreai út, amelyekre valószínű többször is el fogok majd menni. Hogy miért is szerettem bele ezekbe az utakba? Elsősorban azért mert annyira profin meg vannak szervezve, olyan látványosságokat raktak bele egy útba, amelyet más, kényelmes utazási irodák nem mertek volna és pláne nem tudna bárki olyan profi szakértő és mindent megoldani tudó idegenvezetőket összeszedni, mint azt tették ők.

Egy dolgot, hagy emeljek ki Iránnal kapcsolatosan. Sokan tartanak tőle, mert a média tolja az arcunkba az Amerikával szembenálló, atomot előállítani képes ország imázsát. Na ezt felejtsétek el! Egy csodaszép, kalandokban és gyönyörű épületekben gazdag, végtelenül kedves emberekkel teli ország. Ezért bátran ajánlom mindenkinek.

The following two tabs change content below.

AdamDesign

Latest posts by AdamDesign (see all)