Magunkról

Szolgáltatásainkat dinamikus üzletemberek és vállalkozások  számára kínáljuk, akik személyre szabott belsőépítészeti tervezésre vágynak, szeretik az egyedi, elegáns és határozott stílust.

Komplex megoldásokat fejlesztettünk ki az ingatlan kiválasztásától a kulcsrakész átadásig. Terveinket minden esetben 3D látványtervek és igény szerint animációk formájában is elkészítjük. Az építészeti és belsőépítészeti tervek megvalósításában és a kivitelezésben professzionális szakértőkkel dolgozunk.

Tevékenységünk mozgató rugója a folyamatos kreativitás, a pontos technikai és műszaki lebonyolítás,valamint a határidők szigorú betartása.

 

Vezető tervező, tulajdonos bemutatása

Rajz és vizuális kommunikáció szakon végzett az egri Eszterházy Károly Főiskolán. Kezdetben rajzot, fotózást és videózást tanított különböző művészeti iskolákban. Ezután alapította meg saját művészeti előkészítőmagániskoláját, amely 2 évig működött. Ez alatt az időszak alatt képzőművészként is sikeresen tevékenykedett.

1997-ben belsőépítészeti kivitelező céget alapított.

2005-ben megalapította az Adamdesign Belsőépítész Stúdiót.

A cég profilját Ádám széles körű művészeti és gyakorlati műszaki tapasztalatai teszik egyedivé a piacon. Változatos tanulmányainak és számos társterületen szerzett tapasztalatának köszönhetően munkájában a kreatív gondolkodást és az üzleti látásmódot ötvözi.

A konfliktuskezelés, a tárgyalástechnika és a sikeres döntéshozatal olyan fontos készségek, amelyeket a belsőépítészeti tervezésben is sikerrel hasznosít. Az emberek iránti nyitottság és tisztelet, a személyiségéből adódó dinamizmusés maximalizmus személyre szabott figyelemmel párosul.

Stúdiónk ügyfelei nagymértékben elégedettek az ár-érték arányt egyensúlyban tartó minőségi belsőépítészeti tervezéssel, a személyre szabott kiszolgálással és a korszerű stílussal.

Ön már felismerte, hogy a belsőépítészeti tervezésbe fektetett források hosszú távú előnyökkel járnak Ön és vállalkozása számára?

latvanytervezes-felsofokon-inspiralo-enterior-vizualizaciok-03

 

The following two tabs change content below.

AdamDesign

Latest posts by AdamDesign (see all)